Ετήσιες Εκδηλώσεις

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

Γιορτάζουμε την αξία της εκμάθησης των ξένων γλωσσών με ενημερωτικό υλικό, διαγωνισμούς και παιχνίδια.

HALLOWEEN

Η πιο πολυαναμενόμε- νη γιορτή στο ΚΞΓ μας. Party, διαγωνισμοί και πολλά κεράσματα, cinema night και πολλές εκπλήξεις για όλα μας τα Educats.             

CHRISTMAS CRAFTING

Κατασκευές, τραγούδι και κάλαντα αλλά και πολλά κεράσματα. Γιορτάζουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων και μαθαίνουμε για τα έθιμα στις Αγγλοσαξωνικές χώρες.

CINEMA NIGHTS

Αγαπημένες ταινίες (με αγγλικούς υπότιτλους) και free pizza για τους μαθητές των ανώτερων επιπέδων. Διασκεδάζουμε μαζί παρακολουθώντας σημαντικές ταινίες που άφησαν εποχή.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 

Οι μικροί μας μαθητές γνωρίζουν τη χώρα τη γλώσσα της οποίας διδάσκονται μέσα από πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, βίντεο και παρουσιάσεις αλλά και tea party με γλυκίσματα και άφθονο τσάι. 

ΗΜΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Τι κοινό έχουν ο Χαρούμενος Πρίγκιπας, ο Όλιβερ Τουίστ και ο Γκιούλιβερ; Είναι μερικοί από τους ήρωες που γνωρίζουν οι μαθητές μας την ημέρα αγγλικής λογοτεχνίας. Μια μοναδική εμπειρία που εισάγει τους μαθητές στον κόσμο του βιβλίου!  

Άλλες Εκδηλώσεις

Antibullying Campaign της PALSO

H μαθήτρια μας Στέλλα Κορφιάτη διακρίθηκε κατακτώντας την 2η θέση Πανελλαδικά στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού. 

Η συνειδητοποίηση των μαθητών μας σε θέματα σχολικού εκφοβισμού παραμένει προτεραιότητά μας και οι μαθητές μας συμμετείχαν τόσο με ζωγραφιές όσο και ποιήματα σχετικά με το θέμα.

Την καμπάνια διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Εco- Educat

Οι μαθητές μας έχουν οικολογική συνείδηση και το αποδεικνύουν έμπρακτα συμμετέχοντας στον καθαρισμό της παραλίας της περιοχής μας.

Πέραν του καθαρισμού της παραλίας οι μαθητές μας συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως η φύτευση λουλουδιών και φυτών.

Φυσικά η δραστηριότητα αυτή συνοδεύεται και συνήθως με το πρώτο μπάνιο των μαθητών μας!

Στο Educat σεβόμαστε το περιβάλλον!

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Και φέτος γιορτάσαμε την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης με την στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) η οποία χορήγησε στους μαθητές μας κουμπαράδες ώστε να αποταμιεύσουν μόνοι τους τα εξέταστρα για τις εξετάσεις PALSO.

Οι μαθητές μας ενθουσίαστηκαν τόσο με το δώρο τους όσο και με τις παρουσιάσεις με θέμα την χρησιμότητα της αποταμίευσης.

 

Εκπαιδευτική Εκδρομή στο Λονδίνο

Κάθε χρόνο, οι μαθητές των επιπέδων C1-C2 έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Λονδίνο, να περιηγηθούν στην πόλη, να δουν από κοντά τα περίφημα αξιοθέατά του όπως το Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Kew Gardens κ.α. και να επισκεφτούν μουσεία όπως The British Museum , The Natural History Museum, The Science Museum και Madame Tussaud’s.

Με πτήση απευθείας από Κέρκυρα οι μαθητές μας ζουν το Λονδίνο από κοντά για 4 ολόκληρες ημέρες!

Educat News INFO
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ από 16 Μαρτίου: Το πρόγραμμα του ΚΞΓ μας τροποποιείται μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για κλείσιμο των σχολείων. Το ΚΞΓ θα λειτουργήσει σε 2 ζώνες (πρωινή και απογευματινή). Παρακαλούμε, ελέγξτε αν επηρεάζεται το ωρολόγιο πρόγραμμά σας.
SEE ALL
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ EDUCAT
  • Χρ. Κοντόκαλη 29, Κοντόκαλι, Κέρκυρα 49100
  • 26610 99440
  • educat.flc@gmail.com