Γνωρίστε μας

Που θα μας βρείτε

Το ΚΞΓ Educat βρίσκεται στην περιοχή Κοντόκαλι της Κέρκυρας, 50μ από την είσοδο της μαρίνας και όπισθεν του ξενοδοχείου Telesila.

Το ΚΞΓ μας

Το ΚΞΓ μας διαθέτει μοντέρνες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με σύγχρονα εποπτικά μέσα όπως διαδραστικούς πίνακες αφής, υπολογιστές και tablets για την καλύτερη παρουσίαση και εμπέδωση του μαθήματος.

Με διαδραστικά προγράμματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το μάθημα γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό!

Ακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας για να προσφέρουμε στους μαθητές μας ένα άρτια οργανωμένο μάθημα!

Γλώσσες που διδάσκουμε

Διδάσκουμε Αγγλικά και Γερμανικά και  προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα Επίπεδα & Τμήματα.

Διδακτική Ομάδα.

Η διδακτική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους καθηγητές και καθηγήτριες. Το διδακτικό μας προσωπικό ενημερώνεται συχνά για τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη  μεθοδολογία και παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και webinars.

NOCN

Το ΚΞΓ Educat είναι εγκεκριμένο κέντρο προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας NOCN σε όλα τα επίπεδα.

To NOCN είναι ένας κορυφαίος και αναγνωρισμένος φορέας πιστοποίησης στη Μεγάλη Βρετανία και ηγείται στη διεθνή αγορά με περισσότερα από 2000 εξεταστικά κέντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Το NOCN τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης και εμπιστοσύνης από οργανισμούς κατάρτισης καθώς και σπουδαστές σε όλο τον κόσμο για την παροχή υψηλής ποιότητας και ευέλικτων υπηρεσιών. Το NOCN έχει βραβευτεί με τον τίτλο “Leader in Diversity” (Ηγέτης στην πολυπολιτισμικότητα) για την προώθηση της ισότητας για όλους στη Μεγάλη Βρετανία.

Το NOCN αναγνωρίζεται από το OFQUAL (Μεγάλη Βρετανία), το CCEEA και την κυβέρνηση της Ουαλίας.

Στην Ελλάδα είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και τα πιστοποιητικά B1-B2-C1-C2 είναι αποδεκτά από το ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού).